A5 BNF Header

Deze workshop kost:

€ 49,00

Kijk voor data onder aan deze pagina

Natuurliefhebbers opgelet!

Moeder natuur organiseert in samenwerking met Van Ingen Photographics een uitdagende workshop speciaal voor u! Wij nodigen u uit om met ons mee te genieten van al het moois dat Moeder natuur ons biedt! Doordat zij bij deze workshop de regie in handen heeft, is geen workshop ooit gelijk. Vast staat dat zij een enorme variatie aan onderwerpen zal laten zien waar elke fotograaf zijn hart aan kan ophalen! Dieren, bloemen, planten, insecten of landschappen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Omdat Moeder natuur prachtige onderwerpen presenteert, maar helaas niet vertelt hoe u die op de foto kan vastleggen, gaat onze workshopleider met u mee op pad. Aan hem kunt u daarom ook alle vragen over de foto en uw camera stellen terwijl u staat te fotograferen. Laat u ook verrassen tijdens deze workshop en meldt u snel aan.

Voor wie is deze workshop?

Heeft u interesse in fotograferen met een digitale spiegelreflex en in de natuur? Mooi! Dan bent u van harte welkom!

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop komen diverse vormen van fotografie naar voren. Van landschappen tot macro fotografie. Van groot wild tot kleine insecten. Deze workshop vormt daarmee een uitdaging voor iedere hobbyfotograaf doordat hij/ zij de mogelijkheid krijgt om uit een flink aantal soorten fotografie te kiezen en deze in de praktijk uit te proberen. Bij elk onderwerp dat voorbijkomt, legt onze fototrainer u ter plekke uit hoe u het mooiste resultaat op de foto vastlegt.

Wat heb ik voor deze workshop nodig?

Voor deze workshop heeft u een digitale spiegelreflex camera nodig die voorzien is van een zoomlens met een standaard bereik (bijvoorbeeld 18-55mm). Omdat we allerhande onderwerpen kunnen tegenkomen die misschien veraf staan (zoals herten en vogels), of juist heel dichtbij (zoals insecten of bloemen), is het ook aan te raden om aanvullende lenzen mee te nemen, zoals een telelens (bijvoorbeeld 55-300 mm) en/ of een macro lens. Als u deze niet heeft, bent u natuurlijk ook van harte welkom, maar hou er rekening mee dat u sommige onderwerpen niet kan fotograferen.

Ook raden wij aan om een statief en een weersbestendige tas mee te nemen. Dit omdat de lichtomstandigheden niet altijd goed zijn om foto’s uit de hand te nemen met een telelens of macrolens. Natuurlijk weten wij ook niet of Moeder natuur eens een huilbuitje heeft, dus een tas die uw camera goed tegen de regen beschermt is zeker noodzakelijk.

Ik heb een andere camera, kan ik toch meedoen?

Jazeker! Aan deze workshop kunnen heel veel camera’s meedoen. Zolang uw camera het onderwerp heel dichtbij kan halen en/ of heel dichtbij het onderwerp kan fotograferen, is het mogelijk om mee te doen. Als uw camera ook nog eens handmatige instellingen heeft, zoals een Diafragma voorkeuzestand (A of Av), is het helemaal geweldig. Wie weet tot snel!

Ik heb een vraag over deze workshop, waar kan ik die stellen?

U bent met al uw vragen van harte welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Data:

Datum Tijden Locatie  
Zondag 20 september 2020 08:30-12:30 uur Leersumse Veld AANMELDEN
Zondag 25 oktober 2020 08:30-12:30 uur Oostvaardersplassen AANMELDEN

Inloggen