C1 EFB Header

Deze workshop kost:

€ 149,00

Kijk voor data onder aan deze pagina

“Creatieve waarheid”.

In deze geheel vernieuwde cursus Expert – Fotobewerking gaan we verder dan ooit in onze bewerkingen en creativiteit! In vier uitdagende lessen laten we de meest uiteenlopende bewerkingen en toepassingen zien, die zowel de creatieve bewerker als de fotograaf nieuwe inspiratie en vrijheid biedt in het leveren van een professioneel resultaat. Van indrukwekkend bewerkte foto’s, tot subtiele aanpassingen die de integriteit van de foto niet aantasten, allemaal professionele handelingen die de serieuze digitale fotograaf nodig tegenwoordig heeft. Om te laten zien dat beheersing belangrijker is dan de software alleen, laten wij u dit allemaal zien op basis van Adobe Photoshop Elements. Bent u ook klaar om de diepte in te gaan? Wij nodigen u van harte uit om mee te doen!

Voor wie is deze cursus?

Heeft u al eerder een fotobewerkingscursus van ons gevolgd, of heeft u al enige ervaring in het bewerken van foto's? In dat geval is deze cursus een absolute aanrader. Ook wanneer u graag van een creatieve uitdaging houdt, heeft u aan deze cursus echt een onderwerp waarin u kunt vastbijten.

Wat wordt er behandeld?

Hoewel creativiteit voorop staat bij de bewerkingen, zal u natuurlijk wel de nodige kennis moeten hebben, om dit te bereiken. Daarom is het een pre als u al enige kennis van Adobe Photoshop Elements in uw zak heeft. Wij gaan stilstaan bij moeilijke onderwerpen zoals het selecteren van haar, het gebruik van aanpassingslagen en laagmaskers, het verscherpen aan de hand van het hoogdoorlaat filter, en frequentiescheiding. Ook laten wij u zien hoe u andere (externe) Penselen, Patronen, Filters, Vormen en nog veel meer kan installeren, zodat u niet beperkt bent tot wat het programma al in zich heeft.

Al deze interessante stappen geven ons de kans om u te laten zien hoe u bijvoorbeeld een bloem kan laten exploderen, hoe u de huid van een model subtiel en ongezien kan verfraaien, zwart wit en kleur in één foto kan gebruiken, de moeilijke haarrand tussen persoon en achtergrond kan selecteren en nog veel meer. Kortom teveel om op te noemen. Wij hopen u dan ook snel te mogen begroeten tijdens deze interessante cursus.

Wat heb ik nodig voor deze cursus?

Voor deze cursus heeft u een zo recent mogelijke laptop nodig, met hierop een eveneens zo recent mogelijke Adobe Photoshop Elements geïnstalleerd. Oudere laptops en versies van Photoshop Elements kunnen beperkingen hebben, waardoor u niet alle handelingen zou kunnen meedoen. Twijfelt u over uw laptop of versie Photoshop? Neem gerust contact met ons op! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om uw vraag te stellen!

Ik heb een ander programma, kan ik ook meedoen?

Alleen wanneer u gebruik maakt van Adobe Photoshop Elements, of Photoshop CC of CS versies, is het mogelijk om mee te doen. Alle andere programma’s (incl. andere Adobe software) worden niet ondersteunt in deze cursus.

Ik heb een vraag over deze cursus, waar kan ik die stellen?

U bent met al uw vragen van harte welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Data:

Les 1 Les 2 Les 3 Les 4 Tijden Locatie  
Ma 17 augustus 2020 Ma 24 augustus 2020 Ma 31 augustus 2020 Ma 7 september 2020 19:30-21:30 uur Almere AANMELDEN
Di 17 november 2020 Di 24 november 2020 Di 1 december 2020 Di 8 december 2020 19:30-21:30 uur Amersfoort AANMELDEN

Inloggen