C5 EFFI 2 Header

Deze workshop kost:

€ 79,00

Kijk voor data onder aan deze pagina

“Inspireren, Fotograferen, Creëren”.

Dit is onze bedrijfsslogan, waar wij bij deze workshop graag gehoor aan geven. Want hoeveel je ook van de techniek weet, toch kan je deze kennis pas gebruiken als je een onderwerp hebt om te fotograferen. In onze workshop Expert – Fotofun – Inspiration 2 geven wij u heel graag nieuwe inspiratie om uw camera er bij te pakken. Wist u bijvoorbeeld dat u vormpjes kunt maken in de onscherpe achtergrond van een foto? En heeft u wel eens de reflectie in een druppel gefotografeerd? Dit en nog veel meer gaan wij mee aan de slag tijdens deze hele motiverende workshop. Bent u er ook bij?

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor de fotografen die hun techniek al goed beheersen en die graag eens wat anders willen fotograferen dan hun vaste onderwerpen. Nieuwe inspiratie levert niet alleen direct nieuwe foto’s, maar ook nieuwe ideeën op. Het motiveert u dus zoveel mogelijk om “buiten de hokjes” te denken en naar nieuwe richtingen te kijken. Wij helpen u daar natuurlijk graag bij!

Wat wordt er behandeld?

Deze workshop gaat vooral om fotografie plezier. Dit geeft de gevorderde fotograaf de kans om eens functies van zijn/ haar camera te gebruiken die niet vaak gebruikt worden. Want wanneer heeft u voor het laatst uw macrolens voor iets anders gebruikt dan voor insecten of bloemen? Of wanneer heeft u voor het laatst uw flitser los van uw camera gebruikt? En heeft u wel eens uw Bokeh een andere vorm gegeven? Door middel van een paar leuke onderwerpen willen wij graag laten zien dat er veel meer in te stellen is in uw camera dan alleen een sluitertijd, een diafragma, of een ISO waarde. Tegelijkertijd gebruiken wij een aantal hele simpele hulpmiddelen die iedereen wel in en om het huis heeft, om nieuwe inspiratie te geven en te laten zien dat fotograferen niet altijd een dure hobby hoeft te zijn! Wie weet tot binnenkort!

Wat heb ik nodig voor deze workshop?

Voorop staat natuurlijk dat u een gezonde dosis “zin om te fotograferen” meeneemt. Buiten dat om heeft u natuurlijk een digitale spiegelreflex camera nodig, met een zoomlens met een standaard bereik (bijv. 18-55mm). Omdat we ook heel dichtbij gaan fotograferen, is een macrolens of een set tussenringen ook een belangrijk accessoire. We gaan de camera op een vast punt zetten, wat betekent dat u uw statief en draadontspanner/ afstandsbediening ook mag meenemen. Heeft u, ten slotte, ook nog een losse flitser, dan is ook deze van harte welkom, want ook daar kunt u uw vragen over kwijt. En vergeet natuurlijk uw kennis over de sluitertijd, het diafragma en de ISO waarde niet mee te nemen!

Ik heb een andere camera, kan ik ook meedoen?

Jazeker! Niet alleen de digitale spiegelreflexen kunnen deelnemen, maar ook alle andere camera’s die volledig handmatig in te stellen zijn (Manuele belichting, manuele scherpstelling, manuele witbalans) en voorzien zijn van een aansluiting voor een losse flitser* en een draadontspanner/ afstandsbediening. Twijfelt u over uw camera? Neem gerust contact met ons op! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om uw vraag te stellen!

*=Tijdens de workshop gaan wij draadloos flitsen. Daarbij kan u gebruik maken van onze flitsers, mits uw camera voorzien is van een middencontact, of Sony aansluiting. Andere aansluitingen worden niet ondersteunt.

Ik heb een vraag over deze workshop, waar kan ik die stellen?

U bent met al uw vragen van harte welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Data:

Datum Tijden Locatie  
Donderdag 10 september 2020 19:30-22:30 uur Almere AANMELDEN
Dinsdag 6 oktober 2020 19:30-22:30 uur Amersfoort AANMELDEN
Maandag 23 november 2020 19:30-22:30 uur Almere AANMELDEN

Inloggen