C6 EPF Header

Deze workshop kost:

€ 79,00

Kijk voor data onder aan deze pagina

“Het is niet altijd goud, dat glimt”.

Maar uw foto kan wel goud waard zijn als u de glimmers beheerst! Zodra we het neutraal fotograferen van een product onder de knie hebben (zie workshop “Next Step – Product fotografie”), komt al gauw de sfeerfoto om de hoek kijken. In deze workshop Expert – Product fotografie tackelen we meteen een paar van die moeilijke onderwerpen. Glanzende onderwerpen, diepe schaduwen en veel te veel diepte zijn een paar van die onderwerpen. Wat moet je doen als je foto teveel contrast bevat? Hoe kan je toch het hele onderwerp scherp krijgen als je teveel diepte hebt? Hoe laat ik mijn product het mooist uitkomen op de foto? Welke sfeer past bij mijn product? Stuk voor stuk problemen waarvoor wij antwoorden gaan geven. Neem daarom gerust uw product mee* naar onze workshop! Wij helpen u heel graag op weg om uw product aan de man te brengen!

*=Mits uw product niet te groot is natuurlijk. Heeft u producten die misschien te groot of te kwetsbaar zijn om mee te nemen? Misschien is het dan handiger als wij naar u toe komen? Informeer gerust geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een persoonlijke cursus! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om uw vragen te stellen!

Voor wie is deze workshop?

Alle gebruikers van digitale spiegelreflex camera's kunnen aan deze workshop meedoen. Vanwege het gevorderde niveau van deze workshop, gaan wij er echter wel van uit dat het gebruik van uw camera u bekend is. Dat betekent dat u bijvoorbeeld de workshop "Next Step - Product fotografie" al heeft gevolgd, of dat u al voldoende ervaring heeft in de fotografie. Mocht u twijfelen, dan bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.om uw vraag te mailen.

Wat wordt er behandeld?

Omdat bij deze workshop het met name draait om de sfeer in de foto, geven wij hierbij natuurlijk uitgebreid de aandacht aan de indeling van de foto ofwel de compositie. Licht is hierbij een zeer bepalende factor, dus laten wij u graag zien hoe u kunt spelen met licht en schaduwen. Vaak treden hierbij in glimmende onderwerpen ook reflecties op. In plaats van hiertegen te vechten gaan wij u tonen hoe u deze reflecties juist kan benutten om de vorm van het onderwerp zo mooi mogelijk uit te laten komen. Vaak voorkomende problemen als teveel diepte en moeilijke onderwerpen (zoals glas) zullen hierbij natuurlijk ook de revue passeren. Wanneer u deze workshop heeft gevolgd zal u foto's op een ver gevorderd niveau kunnen maken die uw website de sfeer zullen geven die het verdient.

Wat heb ik nodig voor deze workshop?

Uiteraard heeft u een digitale spiegelreflex camera met een zoomlens met een standaard bereik (bijv. 18-55mm) nodig. Wij maken tijdens deze workshop gebruik van studio opstellingen, vandaar dat de camera op een statief gebruikt gaat worden. Neem deze dus ook graag mee. Heeft u een losse cameraflitser? Dan is deze natuurlijk ook van harte welkom, want u kunt ook hierover al uw vragen kwijt. En vergeet niet uw product mee te nemen!

Ik heb een andere camera, kan ik ook meedoen?

De nadruk zal tijdens deze workshop op de digitale spiegelreflex liggen. Er zijn echter een aantal camera’s die vrijwel dezelfde mogelijkheden hebben als een digitale spiegelreflex. Als uw camera dan ook is voorzien van een volledige handmatige bediening (Manuele belichting, manuele scherpstelling, manuele witbalans) en voorzien is van een aansluiting voor een losse flitser** en een draadontspanner/ afstandsbediening, dan kunt u ook meedoen. Twijfelt u over uw camera? Neem gerust contact met ons op! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om uw vraag te mailen

**=Tijdens de workshop gaan wij draadloos flitsen. Daarbij kan u gebruik maken van onze flitsers, mits uw camera voorzien is van een middencontact, of Sony aansluiting. Andere aansluitingen worden niet ondersteunt.

Ik heb een vraag over deze workshop, waar kan ik die stellen?

U bent met al uw vragen van harte welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Data:

Datum Tijden Locatie
Maandag 15 juli 2019 19:30-22:30 uur Amersfoort
Donderdag 5 september 2019 19:30-22:30 uur Hilversum

Inloggen