C8 Persoonlijke Cursussen Header 2

“Wij maken het graag persoonlijk!”

Bij ons is (vrijwel) alles mogelijk! Bent u een bedrijfsuitje aan het organiseren voor uw collega’s? Heeft u een speciaal onderwerp die wij nog niet in onze groepscursussen en –workshops behandelen? Woont u te ver weg voor één van onze groepscursussen of –workshops? Is uw product te groot of te kwetsbaar om mee te nemen naar onze workshop? Leert het makkelijker op uw eigen tempo? Wij komen graag naar u toe! Zolang het over de fotografie en/ of foto bewerking gaat, hebben wij een antwoord en een oplossing. Hebben wij ter illustratie van uw soort fotografie een ruimte of een model nodig, dan kan dit uiteraard ook geregeld worden en nemen wij graag de zorg uit handen. Informeer gerust naar de mogelijkheden! Wanneer u uw wensen voor ons op een rijtje zet, sturen wij u met alle plezier een voorstel met een bijpassende (uiteraard geheel) vrijblijvende offerte.

Voor wie is deze cursus/ workshop?

Deze cursus/ workshop wordt op maat gemaakt en is daarom ook voor iedereen die meer wil weten over zijn/ haar camera, fotobewerkingsprogramma, of onderwerp. De betreffende cursus/ workshop kan op alle niveaus gegeven worden, dus of u nu geen, of juist veel kennis heeft over de fotografie, u bent te allen tijde van harte welkom.

Wat wordt er behandeld?

Elke onderwerp is welkom, zolang het over de fotografie/ fotobewerking gaat. Heeft u dus een speciaal onderwerp of speciale wensen, geef ze gerust aan. Wij zorgen er met alle plezier voor dat uw persoonlijke cursus hierop aansluit.

Wat heb ik nodig voor deze cursus/ workshop?

Bij deze cursussen en workshops mag u dat zelf bepalen. Maar ook als u op het punt staat om een camera of accessoires aan te schaffen, geven wij graag advies over welke apparatuur het beste aansluit op uw wensen.

Ik wil graag meer weten, hoe krijg ik contact met jullie?

U bent met al uw vragen van harte welkom om contact op te nemen via onderstaande gegevens:

Van Ingen Photographics
Malachietstraat 53
1339 HX, Almere
036-5351840
06-41888799

www.ingenphoto.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Inloggen