Een spetterende workshop!

Geen enkele foto is hetzelfde! Prachtige sculpturen op de tiende van een milliseconde nauwkeurig!

Uitdagend

Wanneer je alle "puzzelstukjes" op hun plek hebt liggen, zie je de meest geweldige beelden verschijnen! Wij laten je zien hoe!

Natuurkunde niet leuk?

Leer ook alles over de techniek van de vallende druppel en hoe jij zelf de mooiste foto's kan maken! Wij maken de natuurkunde weer interessant!

Lol en leren tegelijk

Naast alle lol tijdens het fotograferen, leer je met je flitser deze snelle onderwerpen perfect stil te zetten! Spelend leren, de mooiste manier!

"DE MOOISTE KRONEN EN PADDENSTOELEN..."

...en toch is het geen sprookje

(Klik of druk op de pijltjes om door de onderwerpen te bladeren)

Alle details op een rij:

INHOUD

Eén van onze populairste workshops is deze workshop Druppelfotografie voor beginners. Of je nu komt om de techniek goed onder de knie te krijgen, of dat je gewoon eens zelf deze mooie foto's wilt maken, iedereen is welkom! Stap voor stap leggen we alles uit over de techniek achter de vallende druppel, en hoe je tot op de tiende van een milliseconde zelf bepaalt welk moment je vastlegt. Om de flitsers en eventueel zelfs de camera op precies het juiste moment af te laten gaan, maken wij tijdens deze workshop gebruik van de Miops Splash Waterdrop Kit. Gebruik je zelf een andere timer zoals de Freezebox II, de Splash art kit, of de Cognisys Studio of Stop shot? Geen probleem, het principe van de vallende druppel verandert niet. Als je eenmaal de techniek en de timing begrijpt, kan je deze op elke set toepassen en instellen!
Maar ook als je puur voor de mooie foto's komt, zullen we je "huppelend" naar huis laten gaan. Aan het eind van de workshop heb je een serie opnamen die je stuk voor stuk als vergroting aan de muur kan hangen! En natuurlijk vertellen we je ook precies hoe je het optimale resultaat uit elke foto kan halen op je PC! Doe ook snel mee en kijk onder het tabblad "Data en tijden" of er een datum voor je bij staat! Wie weet tot snel!

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

Onze meest spetterende workshop is voor elke hobby fotograaf die graag eens wat anders wil fotograferen! Heb je zelf net een druppelset aangeschaft, dan zal je hebben gezien dat de natuurkunde achter de vallende druppel soms best moeilijk kan zijn. Voor deze fotografen bieden we heel veel handvatten en hulpmiddelen die je kunnen helpen te genieten van je nieuwe set. Heb je (nog) geen druppelset aangeschaft, maar wil je gewoon eens zien of deze soort fotografie iets voor jou is, of vind je het een prachtige vorm van fotografie en wil je het ook eens doen? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom!
Omdat we tijdens deze workshop niet stilstaan bij de basiskennis van de fotografie, is het handig als je al weet wat een sluitertijd, een diafragma, eenISO waarde en Autofocus is en waar je deze kan vinden in jouw camera. Natuurlijk vertellen we precies welke instellingen het beste werken, dus zal je altijd met geweldige platen naar huis gaan
Voor deze workshop raden we aan om mee te doen als je gebruik maakt van een mirrorless, of digitale spiegelreflexcamera, vanwege hun zeer uitgebreide mogelijkheden. Wil je graag vooraf weten wat je allemaal nog meer nodig hebt voor deze workshop? Kijk onder het volgende tabblad "Wat heb je nodig?"

WAT HEB JE NODIG?

Neem het volgende mee naar de workshop:

Noodzakelijke apparatuur:

  • Camera (Digitale spiegelreflex, of Mirrorless)
  • Een telelens tussen 200 tot 300mm (bij voorkeur zoom)
  • Statief*
  • Draadontspanner of afstandsbediening*

* = Heb je (nog) geen draadontspanner/ afstandsbediening, of statief? Laat het gerust weten! In veel gevallen is het mogelijk om er één van ons te lenen tijdens de workshop!

DATA EN TIJDEN
Datum Tijden Locatie
Zaterdag 14 september 2024 19:30-22:30 uur Almere
Woensdag 23 oktober 2024 19:30-22:30 uur Amersfoort
Hou mij op de hoogte VAN NIEUWE DATA
KOSTEN EN AANMELDEN

Deze workshop kost per persoon maar:

€ 89,00

Meldt je nu snel aan!

Aanmelden

Onder aan deze pagina vind je het aanmeldformulier. Wanneer je deze invult en op "Versturen" hebt geklikt, of gedrukt, zie je kort een groene bevestiging in beeld zodra het versturen gelukt is. Na ontvangst van je aanmelding, ontvang je binnen uiterlijk een week (meestal veel eerder) een bevestiging op het door jou op het aanmeldformulier ingevulde e-mail adres. Twijfel je of het gelukt is, of heb je na een week geen bericht van ons gehad? Laat het ons gerust weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Zodra we voldoende deelnemers hebben verzameld om de workshop door te laten gaan, versturen we aan alle deelnemers een betaalverzoek via e-mail. De betaling dient voor aanvang van de workshop op onze rekening bijgeschreven te zijn. Heb je een factuur voor de betaling nodig? Geen probleem! Op het aanmeldformulier kun je dit al met een vinkje aangeven, maar natuurlijk is dit ook achteraf voor je te regelen.
Ongeveer een week voor aanvang ontvang je van ons een mail met alle details en tips voor de workshop, zoals een Google Maps link naar de locatie en geadviseerde apparatuur, zodat je goed voorbereid aan de workshop kan beginnen. Wie weet tot snel!

AANMELDEN

Meer informatie over de aanmeldprocedure vind je hierboven onder het tabblad "Kosten en aanmelden"

Dank voor uw aanmelding! Hij wordt nu verstuurd. Heeft u binnen 1 week na aanmelden nog geen bevestiging via mail ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Helaas lukt het versturen niet. Zijn uw gegevens correct ingevuld? Soms is het herstarten van uw internet programma dan al voldoende. Lukt het alsnog niet? Dan kunt u ook een mail naar ons sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wanneer u bovenstaand formulier ingevuld doorstuurt, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden voor onze cursussen en workshops. Klik of druk op onderstaande knop om deze voorwaarden te lezen.
Algemene voorwaarden 
cursussen en workshops