Een goed begin is het halve werk

Leg de gebruiksaanwijzing aan de kant en laat ons je leiden door je camera en de fotografie!

Toegankelijk

Weet je nog helemaal niets van je camera, of de fotografie? Geen probleem! Wij leggen alles in "Normaal Nederlands" uit, zodat iedereen het kan volgen!

Effectief leren

Een stevige basis binnen één dag! We laten je niet alleen zien hoe het werkt, maar nemen je ook mee om het te proberen in de praktijk

Toekomstbestendig

Niemand kan alles in één keer onthouden. Daarom krijg je bij deze workshop een digitaal boek om alles nog eens rustig na te lezen wanneer het jou schikt.

"LATEN WE BIJ HET BEGIN BEGINNEN"

Een kijkje in de keuken van de workshop:

(Klik of druk op de pijltjes om door de onderwerpen te bladeren)

AANMELDEN*

* = Meer informatie over de aanmeldprocedure vind u hierboven onder het tabblad "Kosten en aanmelden"

Dank voor uw aanmelding! Hij wordt nu verstuurd. Heeft u binnen 1 week na aanmelden nog geen mail ontvangen? neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Helaas lukt het aanmelden niet. Check de ingevulde gegevens en probeer opnieuw. Lukt het niet? Dan kunt u ook een mail naar ons sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wanneer u bovenstaand formulier ingevuld doorstuurd, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden voor onze cursussen en workshops. Klik of druk op onderstaande knop om deze voorwaarden te lezen.
Algemene voorwaarden 
cursussen en workshops