Een goed begin is het halve werk

Leg de gebruiksaanwijzing aan de kant en laat ons je leiden door je camera en de fotografie!

Toegankelijk

Weet je nog helemaal niets van je camera, of de fotografie? Geen probleem! Wij leggen alles in "Normaal Nederlands" uit, zodat iedereen het kan volgen!

Effectief leren

Een stevige basis binnen één dag! We laten je niet alleen zien hoe het werkt, maar nemen je ook mee om het te proberen in de praktijk

Toekomstbestendig

Niemand kan alles in één keer onthouden. Daarom krijg je bij deze workshop een digitaal boek om alles nog eens rustig na te lezen wanneer het jou schikt.

"LATEN WE BIJ HET BEGIN BEGINNEN"

Een kijkje in de keuken van de workshop:

(Klik of druk op de pijltjes om door de onderwerpen te bladeren)

Alle details op een rij:

INHOUD
Een stukje theorie...

Om goed te beginnen heb je een stevige basis nodig. Tijdens deze Workshop Fotografie voor beginners beginnen we dus met een stukje theorie om te laten zien waar nu al die getallen en termen voor zijn. Hoe maak je de voor- en achtergrond scherper, of onscherper? Wat kan je doen met de beweging in de foto? Welke instellingen heb je nodig om je onderwerp scherp te maken? Welke lens heb ik nodig voor mijn onderwerp? Hoe kan ik het beste mijn foto opslaan? Naast antwoorden op deze vragen (en nog veel meer), is er natuurlijk ook voldoende ruimte om je eigen vragen te stellen. We kijken rustig naar waar je al deze functies kan vinden op jouw eigen camera.

...en een stukje praktijk

Door vertellen alleen, is dit alles meestal niet zo makkelijk om te onthouden. Het voor je zien en zelf proberen, werkt meestal veel beter. Ook heb je dan een aantal voorbeeldfoto's waardoor je later makkelijker kan terug zien wat we hebben gedaan en waarom. Na de lunch gaan we daarom in de praktijk brengen wat we in de theorie voorbij hebben zien komen. Door middel van een aantal strategisch gekozen onderwerpen leer je alle gereedschappen die belangrijk zijn voor je foto.

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

Deze workshop is voor iedereen die zijn camera nog onder de knie moet krijgen. Of je nog maar net een camera hebt gekocht, of je hebt hem al jaren, maar bent er nog niet aan toegekomen, maakt niet uit. Je kan volledig zonder kennis binnenlopen, en met een goede basis weer naar huis gaan. Het enige dat je nodig hebt, zijn een Digitale spiegelreflex camera, of Mirrorless camera en zin om mee te doen!

WAT HEB JE NODIG?

Neem het volgende mee naar de workshop:

Noodzakelijke apparatuur:

  • Camera (Digitale spiegelreflex, of Mirrorless)
  • Bij de camera geleverde lens (bijvoorbeeld 18-55mm, of 24-70mm)

Tijdens het praktijkgedeelte handig, maar niet per se noodzakelijk:

  • Statief
  • Draadontspanner of afstandsbediening
DATA EN TIJDEN
Datum Tijden Locatie
Zaterdag 23 maart 2024 10:00-16:30 uur Almere
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
KOSTEN EN AANMELDEN

Deze workshop kost per persoon maar:

€ 99,00

Meldt je nu snel aan!

Aanmelden

Onder aan deze pagina vind u het aanmeldformulier. Wanneer u deze invult en op "Versturen" heeft geklikt, of gedrukt, ziet u kort een groene bevestiging in beeld zodra het versturen gelukt is. Na ontvangst van uw aanmelding, ontvangt u binnen uiterlijk een week (meestal veel eerder) een bevestiging op het door u op het aanmeldformulier ingevulde e-mail adres. Heeft u na een week geen bericht van ons gehad? Laat het ons graag weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ongeveer een week voor aanvang ontvangt u van ons een mail met alle details en tips voor de workshop. In deze mail vind u ook een link voor een betaalverzoek, voor de betaling voor uw deelname aan de workshop. De betaling dient voor aanvang van de workshop op onze rekening bijgeschreven te zijn. Heeft u een factuur voor de betaling nodig? Geen probleem! Op het aanmeldformulier kunt u dit al met een vinkje aangeven, maar natuurlijk is dit ook achteraf voor u te regelen. Wie weet tot snel!

AANMELDEN

Meer informatie over de aanmeldprocedure vind u hierboven onder het tabblad "Kosten en aanmelden"

Dank voor uw aanmelding! Hij wordt nu verstuurd. Heeft u binnen 1 week na aanmelden nog geen mail ontvangen? neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Helaas lukt het versturen niet. Zijn uw gegevens correct ingevuld? Soms is het herstarten van uw internet programma dan al voldoende. Lukt het alsnog niet? Dan kunt u ook een mail naar ons sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wanneer u bovenstaand formulier ingevuld doorstuurt, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden voor onze cursussen en workshops. Klik of druk op onderstaande knop om deze voorwaarden te lezen.
Algemene voorwaarden 
cursussen en workshops