Flitsen is geen "aparte tak van sport"

De flitser kan je heel vaak uit de brand helpen! Wij laten je graag zien hoe.

Makkelijk

Met al die extra getallen en termen lijkt flitsen soms moeilijker dan het is. Wij leggen je graag in "Normaal Nederlands" uit hoe het werkt!

Altijd bij je

Van "verstoffen in de kast", naar "altijd in je tas"! Leer ook je flitser kennen en maak kennis met je nieuwe "beste fotomaatje"!

Los, maar toch verbonden

Wist je dat de meeste cameraflitsers ook naast de camera te gebruiken zijn? Dit maakt jouw foto's nog creatiever en mooier!

"LATEN WE HET MAKKELIJK HOUDEN"

Tijdens onze workshops gebruiken we vaak flitsers.
Hieronder een paar voorbeelden

(Klik of druk op de pijltjes om door de onderwerpen te bladeren)

AANMELDEN*

* = Meer informatie over de aanmeldprocedure vind u hierboven onder het tabblad "Kosten en aanmelden

Dank voor uw aanmelding! Hij wordt nu verstuurd. Heeft u binnen 1 week na aanmelden nog geen mail ontvangen? neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Helaas lukt het aanmelden niet. Check de ingevulde gegevens en probeer opnieuw. Lukt het niet? Dan kunt u ook een mail naar ons sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wanneer u bovenstaand formulier ingevuld doorstuurd, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden voor onze cursussen en workshops. Klik of druk op onderstaande knop om deze voorwaarden te lezen.
Algemene voorwaarden 
cursussen en workshops