B2 NSFB Header 1

Deze cursus kost:

€ 129,00

Kijk voor data onder aan deze pagina

“Een foto zegt meer dan duizend woorden”, maar niemand heeft gezegd dat zij de waarheid moeten spreken…

Adobe Photoshop Elements kan nog zoveel meer dan alleen het optimaliseren van een foto! Nadat u het maximale uit uw foto heeft gehaald, kunt u deze namelijk betrekken in de mooiste ontwerpen! Uw creativiteit krijgt dus een hele nieuwe dimensie in uw computer, waarbij uw fantasie nog de enige grens is. In deze volgende stap van de fotobewerking maken wij u graag bekend in deze ongelimiteerde wereld van de fotobewerking. Laat anderen ook bekend worden met de creatieve ideeën in uw hoofd! Wie weet tot snel!

Voor wie is deze cursus?

Als u graag uw foto’s wilt gebruiken in originele bewerkingen, of uw fantasie graag de vrije loop wilt geven, zal deze cursus u de gereedschappen geven om deze tot uiting te brengen. Tijdens deze cursus zal u uitgebreid bekend raken met het gebruik van Adobe Photoshop Elements.

Wat wordt er behandeld?

Tijdens deze drie uitdagende lessen, laten wij niet alleen de meerwaarde van een RAW bestand zien, maar leert u ook in een paar prikkelende bewerkingen uw foto’s tot een fantastisch eindproduct te verwerken. Hierbij maken wij gebruik van een groot aantal gereedschappen van Adobe Photoshop Elements. Onderwerpen als Lagen, vormen, filters, effecten en teksten passeren hierbij allemaal de revue, om u te helpen vorm te geven aan uw mooiste fantasieën.

Wat heb ik voor deze cursus nodig?

Voor deze cursus heeft u een zo recent mogelijke laptop (Mac of PC) met hierop ook een zo recent mogelijke versie van Adobe Photoshop Elements nodig. Natuurlijk kunt u met een oudere versie laptop en Photoshop Elements ook meedoen. Het kan bij oudere versies echter wel zo zijn dat niet alle stappen in de bewerking ondersteund worden.

Heeft u Adobe Photoshop Elements (nog) niet aangeschaft? Geen probleem, van de Adobe site kunt u een gratis probeer versie downloaden. Let wel op: Deze is beperkt te gebruiken, dus installeer deze niet te vroeg!!!

Ik heb een ander programma, kan ik toch meedoen?

Deze cursus is speciaal geschreven voor Adobe Photoshop Elements. Dit omdat dit programma gigantisch veel mogelijkheden heeft en toch overzichtelijk genoeg is voor de gemiddelde consument. Heeft u Adobe Photoshop CS of CC, dan is deelname zeker mogelijk, omdat de termen en gereedschappen hierin nog uitgebreider aanwezig zijn. Hou er wel rekening mee dat sommige gereedschappen op een andere plaats te vinden zijn.

Andere programma’s (zoals Adobe Lightroom, Faststone Image Viewer, Picasa, Aperture, Iphoto, GIMP, etc.) hebben vaak een geheel andere opzet/ doel en worden daarom in deze cursus niet ondersteund.

Ik heb een vraag over deze cursus, waar kan ik die stellen?

U bent met al uw vragen van harte welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Data:

Les 1 Les 2 Les 3 Tijden Locatie  
Ma 5 oktober 2020 Ma 12 oktober 2020 Ma 19 oktober 2020 19:30-21:30 uur Amersfoort AANMELDEN
Di 22 december 2020 Di 29 december 2020 Di 5 januari 2021 19:30-21:30 uur Almere AANMELDEN

Inloggen