Header Over Ons

AANMELDEN

U kunt zich aanmelden voor een cursus of workshop door onder aan elke cursus of workshop pagina op de knop "Aanmelden" te klikken. Er opent zich vervolgens een nieuw scherm, waarin u uw gegevens kunt invoeren. Om uw aanmelding te versturen, vult u onder aan het online aanmeldformulier de zogenaamde CAPTCHA* in. Klik vervolgens op de knop "Verzenden" om het formulier naar ons toe te sturen.

Na het verzenden van het online aanmeldformulier, ontvangt u van ons systeem vrijwel direct een eerste bevestiging via het e-mailadres dat u heeft ingevuld op het formulier. Later volgt nog een handmatige bevestiging van onze kant (via hetzelfde e-mailadres), zodat u zeker weet dat wij de gegevens hebben ontvangen. Ook vind u in deze tweede mail extra informatie over de cursus/ workshop waar u zich voor heeft aangemeld.

Ruimschoots voor aanvang van de betreffende cursus of workshop (meestal uiterlijk een week voor aanvang) ontvangt u de derde en laatste mail. Hierin vind u alle details en tips voor uw cursus/ workshop tezamen met de factuur.

Heeft u vragen over uw aanmelding en/ of over een cursus/ workshop? U bent met al uw vragen van harte welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

*CAPTCHA = Onder aan het online aanmeldformulier ziet u vermeld staan: "Spam beveiliging | Vul het antwoord op het sommetje in, in de balk rechts". Rechts van deze tekst ziet u een afbeelding met hierin een eenvoudig sommetje. Wanneer u de uitkomst van dit sommetje in de balk rechts van deze afbeelding invult en vervolgens op de knop "Verzenden" klikt, weet ons systeem dat uw aanmelding door een persoon verstuurd wordt (in plaats van door een computer). Deze beveiliging dient ter bescherming van ons systeem.

 

BETALEN

Wanneer wij uw aanmelding voor één van onze cursussen of workshops hebben ontvangen, ontvangt u van ons een mail ter bevestiging. Ruimschoots voor aanvang van de betreffende cursus/ workshop (doorgaans uiterlijk 1 week voor aanvang) ontvangt u een mail met gedetailleerde informatie en tips over de cursus/ workshop van uw keuze. In de bijlage van deze mail vind u ook de factuur voor de betreffende cursus/ workshop als .pdf bestand. Deze dient voor aanvang van de cursus/ workshop te zijn voldaan om hieraan mee te kunnen doen.

Wij hebben gemerkt dat als men deze mail opent op een tablet of telefoon, deze bijlage niet altijd te openen is. Ons advies is dan ook om deze mail te openen op een PC of laptop.

Heeft u vragen over betalingen of facturen? U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inloggen