De volgende stap voor de druppelfotograaf

Nog indrukwekkendere Druppel Impacts met waterstralen tot op een tiende van een milliseconde nauwkeurig!

Nog meer uitdaging!

Van opbouw tot instellen, wij laten je precies zien hoe je dit zelf ook kan doen!

Nog grotere splashes!

Doordat we waterstraaltjes onder druk gebruiken, maak je nog grotere "paddenstoelen" en "inktvissen"!

Lol en leren tegelijk

Naast alle lol tijdens het fotograferen, leer je met je flitser deze snelle onderwerpen perfect stil te zetten! Spelend leren, de mooiste manier!

Alle details op een rij:

INHOUD

Speciaal voor de ervaren druppelfotografen en voor alle druppelfoto liefhebbers, mogen wij de geheel nieuwe workshop Druppelfotografie Spetterfonteinen presenteren! Bij deze workshop spuiten we onder lichte druk een straaltje vloeistof als een fontein omhoog, waar wij van bovenaf druppels op gaan laten vallen. Door de druk waarmee het straaltje omhoog komt, kunnen wij nog spectaculairdere en grotere impacts maken dan we al gewend zijn van de druppelfotografie voor beginners.
Of je nou komt om te zien hoe jij dit zelf kan doen, of dat je graag (nog meer) mooie foto's voor aan de muur wilt maken, iedereen is van harte welkom. Hoewel een beetje bekend zijn met je camera wel heel handig is, hoef je voor deze workshop geen gevorderde fotograaf te zijn om mee toe doen. Geweldig voor alle hobbyfotografen, tot aan de pro fotografen aan toe! Doe ook snel mee en kijk onder het tabblad "Data en tijden" of er een datum voor je bij staat! Wie weet tot snel!

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

Deze tweede workshop waar de spetters in het rond vliegen is voor vrijwel elke fotograaf te volgen. Doe je zelf al aan druppelfotografie, maar heb je nog nooit met een waterstraal van onderaf gewerkt? Geen probleem, we laten je alle ins en outs zien. Lijkt je de techniek wat te ingewikkeld om zelf te doen, maar wil je graag ook eens van deze geweldige foto's maken? Je bent van harte welkom! Of je nu alleen komt, of je wilt graag met een groepje vrienden meedoen, alles is mogelijk!
Omdat we tijdens deze workshop niet stilstaan bij de basiskennis van de fotografie, is het handig als je al weet wat een sluitertijd, een diafragma, een ISO waarde en Autofocus is en waar je deze kan vinden in jouw camera. Natuurlijk vertellen we precies welke instellingen het beste werken, dus zal je altijd met geweldige platen naar huis gaan
Voor deze workshop raden we aan om mee te doen als je gebruik maakt van een mirrorless, of digitale spiegelreflexcamera, vanwege hun zeer uitgebreide mogelijkheden. Wil je graag vooraf weten wat je allemaal nog meer nodig hebt voor deze workshop? Kijk onder het volgende tabblad "Wat heb je nodig?"

WAT HEB JE NODIG?

Neem het volgende mee naar de workshop:

Noodzakelijke apparatuur:

  • Een Camera die volledig handmatig ingesteld kan worden (Digitale spiegelreflex, of Mirrorless)
  • Een telelens tussen 200 tot 300mm (bij voorkeur zoom)
  • Statief*
  • Draadontspanner of afstandsbediening*

* = Heb je (nog) geen draadontspanner/ afstandsbediening, of statief? Laat het gerust weten! In veel gevallen is het mogelijk om er één van ons te lenen tijdens de workshop!

DATA EN TIJDEN
Datum Tijden Locatie
Maandag 13 mei 2024 19:30-22:30 uur Almere
Zaterdag 29 juni 2024 19:30-22:30 uur Almere
Hou mij op de hoogte VAN NIEUWE DATA
KOSTEN EN AANMELDEN

Deze workshop kost per persoon maar:

€ 99,00

Meldt je nu snel aan!

Aanmelden

Onder aan deze pagina vind je het aanmeldformulier. Wanneer je deze invult en op "Versturen" hebt geklikt, of gedrukt, zie je kort een groene bevestiging in beeld zodra het versturen gelukt is. Na ontvangst van je aanmelding, ontvang je binnen uiterlijk een week (meestal veel eerder) een bevestiging op het door jou op het aanmeldformulier ingevulde e-mail adres. Twijfel je of het gelukt is, of heb je na een week geen bericht van ons gehad? Laat het ons gerust weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Zodra we voldoende deelnemers hebben verzameld om de workshop door te laten gaan, versturen we aan alle deelnemers een betaalverzoek via e-mail. De betaling dient voor aanvang van de workshop op onze rekening bijgeschreven te zijn. Heb je een factuur voor de betaling nodig? Geen probleem! Op het aanmeldformulier kun je dit al met een vinkje aangeven, maar natuurlijk is dit ook achteraf voor je te regelen.
Ongeveer een week voor aanvang ontvang je van ons een mail met alle details en tips voor de workshop, zoals een Google Maps link naar de locatie en geadviseerde apparatuur, zodat je goed voorbereid aan de workshop kan beginnen. Wie weet tot snel!

AANMELDEN

Meer informatie over de aanmeldprocedure vind je hierboven onder het tabblad "Kosten en aanmelden"

Dank voor uw aanmelding! Hij wordt nu verstuurd. Heeft u binnen 1 week na aanmelden nog geen bevestiging via mail ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Helaas lukt het versturen niet. Zijn uw gegevens correct ingevuld? Soms is het herstarten van uw internet programma dan al voldoende. Lukt het alsnog niet? Dan kunt u ook een mail naar ons sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wanneer u bovenstaand formulier ingevuld doorstuurt, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden voor onze cursussen en workshops. Klik of druk op onderstaande knop om deze voorwaarden te lezen.
Algemene voorwaarden 
cursussen en workshops