Een persoonlijke cursus... precies zoals ú wilt.

Tijdens onze persoonlijke cursussen maken wij het u graag naar de zin! Vrijwel alles is mogelijk! Bij zoveel keuze kunnen wij ons voorstellen dat u misschien niet weet waar u moet beginnen. Daarom hebben wij hieronder een aantal voorbeelden gezet van de meest voorkomende keuze mogelijkheden. 

Leer op uw manier

Iedereen leert anders. De één wil het graag proberen en voor zich zien, terwijl de ander het graag uitgelegd krijgt door middel van voorbeelden. Bij Van Ingen Photographics kunt u kiezen wat het beste bij u past: Theorie, Praktijk, of gecombineerd

Onderwerp

Bovenaan en in de achtergrond van deze pagina, komen al heel veel voorbeelden van onderwerpen voorbij. Zit uw onderwerp er niet bij? Geen probleem! Ook dan kunnen wij u helpen!

Locatie

Bij u thuis, op het bedrijf, of op een door ons geregelde locatie, wij komen overal graag naar toe! Wij hebben zelfs al cursussen over de grens georganiseerd!

Datum en tijd

In het weekend, door-de-weeks, ochtend, middag, of avond, het is allemaal mogelijk! Zolang het in onze agenda's past, kan alles!

Apparatuur

Hebben we voor uw cursus extra accessoires of apparatuur nodig, dan is er veel mogelijk. Door onze nauwe samenwerking met onder andere Nikon, kunnen wij veel verzorgen!

Aantal personen

Wilt u graag met een groep vrienden/ collega's genieten van een leuke dag? Of leert het voor u makkelijker als u de volle aandacht krijgt? Geen probleem, wij regelen het voor u!

Nieuwsgierig naar de kosten?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Elke persoonlijke cursus is dus weer een beetje anders. Daarom maken we met alle plezier vooraf een voorstel voor u, met een (natuurlijk) geheel vrijblijvende offerte. Op die manier kunt u het rustig doorlezen en vooraf zien of alles aansluit op uw wensen. Wilt u ook graag een voorstel ontvangen? U kan dit op twee manieren doen: Via de knop hieronder kunt u via uw eigen mailprogramma een mail opstellen met al uw wensen er in. Een tweede optie is om hieronder het formulier in te vullen. In beide gevallen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

ik wil graag mijn wensen
doorgeven via mail

Ik wil graag hieronder mijn wensen invullen:

Bedankt! Je bericht is verstuurd.
Helaas lukt het versturen niet. Zijn uw gegevens correct ingevuld? Soms is het herstarten van uw internet programma dan al voldoende. Lukt het alsnog niet? Dan kunt u ook een mail naar ons sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.