Een schot in de roos!

De snelste onderwerpen vastleggen met je eigen spiegelreflex of mirrorless camera!

Flitsend

Leer ook hoe je jouw cameraflitser kan gebruiken om je onderwerp zo goed mogelijk te "bevriezen" in zijn actie!

Veilig

Wij laten tijdens deze workshop zo min mogelijk aan het toeval over om zowel jouw veiligheid, als die van je camera te waarborgen!

Spectaculair

Aan het eind van deze workshop laten wij je naar huis gaan met foto's die je graag als vergroting aan je muur zal willen hangen!

"NOOIT GESCHOTEN IS ALTIJD MIS..."

...maar gelukkig schieten we altijd raak

(Klik of druk op de pijltjes om door de onderwerpen te bladeren)

Alle details op een rij:

INHOUD

Vol trots mogen we je onze nieuwste workshop presenteren: De workshop High Speed Fotograferen! Hierbij gaan we lekker kliederen met verschillende onderwerpen! Twee dingen kunnen we je vooraf beloven: We gaan een enorme rotzooi maken, en we laten je naar huis gaan met de meest indrukwekkende foto's die je vrijwel meteen uitvergroot aan je muur kan hangen! Met een relatief lichte luchtbuks zullen we op meerdere onderwerpen schieten, van ballonnen, tot blikjes drinken (ja, gevuld en wel). De uit elkaar spattende onderwerpen zullen we door middel van een aantal flitsers bevriezen in hun actie! Natuurlijk willen we hierbij graag zeer exact de controle hebben over het moment waarop de flitsers afgaan en de foto genomen wordt. Om dit tot op de tiende milliseconde nauwkeurig te kunnen timen, maken we bij deze foto's gebruik van de Freezebox van Erik de Vries. Deze geweldige timer is voor diverse soorten fotografie geschikt, om precies dat moment te bevriezen, dat jij op de foto wilt.

Natuurlijk staat veiligheid op nummer één, we willen je tenslotte uitsluitend naar huis laten gaan met waanzinnig mooie foto's. We hebben daarom zeer bewust een aantal veiligheidsmaatregelen getroffen, zodat niet alleen jij, maar ook je camera geen enkel gevaar lopen. Denk hierbij niet alleen aan logische punten, zoals afstand, lenskeuze en veiligheidsbrillen, maar ook minder bekende maatregelen, zoals wapenkeuze, onderwerpkeuze en bescherming van de omgeving en onze spullen. Alles om optimaal te kunnen genieten!

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

Met deze extreem snelle workshop, richten we ons met name op de fotografen die al wat ervaring hebben met sluitertijd, diafragma en ISO waarde. We zullen dus niet stil staan bij de basistechnieken, maar meteen een stap verder gaan. Alles draait om de lol van het fotograferen en de uitdaging om extreem snelle onderwerpen vast te leggen in deze workshop. Fotografen die graag willen weten hoe flitsers je kunnen helpen om een onderwerp stil te zetten op de foto, en fotografen die graag een nieuwe zeer spectaculaire uitdaging zoeken, zullen dus volledig aan hun trekken komen!
Voor deze workshop raden we aan om mee te doen als je gebruik maakt van een mirrorless, of digitale spiegelreflexcamera, vanwege hun zeer uitgebreide mogelijkheden. Wil je graag vooraf weten wat je allemaal nog meer nodig hebt voor deze workshop? Kijk onder het volgende tabblad "Wat heb je nodig?"

WAT HEB JE NODIG?

Neem het volgende mee naar de workshop:

Noodzakelijke apparatuur:

  • Camera (Digitale spiegelreflex, of Mirrorless)
  • Een telelens tussen 200 tot 300mm (bij voorkeur zoom)
  • Statief*
  • Draadontspanner of afstandsbediening*

* = Heb je (nog) geen draadontspanner/ afstandsbediening, of statief? Laat het gerust weten! In veel gevallen is het mogelijk om er één van ons te lenen tijdens de workshop!

DATA EN TIJDEN
Datum Tijden Locatie
Zaterdag 2 maart 2024 19:30-22:30 uur Almere
HOU MIJ OP DE HOOGTE VAN NIEUWE DATA
KOSTEN EN AANMELDEN

Deze workshop kost per persoon maar:

€ 89,00

Meldt je nu snel aan!

Aanmelden

Onder aan deze pagina vind je het aanmeldformulier. Wanneer je deze invult en op "Versturen" hebt geklikt, of gedrukt, zie je kort een groene bevestiging in beeld zodra het versturen gelukt is. Na ontvangst van je aanmelding, ontvang je binnen uiterlijk een week (meestal veel eerder) een bevestiging op het door jou op het aanmeldformulier ingevulde e-mail adres. Twijfel je of het gelukt is, of heb je na een week geen bericht van ons gehad? Laat het ons gerust weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Zodra we voldoende deelnemers hebben verzameld om de workshop door te laten gaan, versturen we aan alle deelnemers een betaalverzoek via e-mail. De betaling dient voor aanvang van de workshop op onze rekening bijgeschreven te zijn. Heb je een factuur voor de betaling nodig? Geen probleem! Op het aanmeldformulier kun je dit al met een vinkje aangeven, maar natuurlijk is dit ook achteraf voor je te regelen.
Ongeveer een week voor aanvang ontvang je van ons een mail met alle details en tips voor de workshop, zoals een Google Maps link naar de locatie en geadviseerde apparatuur, zodat je goed voorbereid aan de workshop kan beginnen. Wie weet tot snel!

Een kijkje in de keuken van de workshop...

Zaterdag 13 januari 2024 mocht ik voor de Fotoclub PS4Fun twee hele gezellige workshops verzorgen! Neem een kijkje in de keuken van de workshop om te zien hoe dit in zijn werk gaat. Heb je ook zin om eens mee te doen? Kijk snel hierboven, of hieronder om te zien of er een datum voor je bij staat!

AANMELDEN

Meer informatie over de aanmeldprocedure vind je hierboven onder het tabblad "Kosten en aanmelden"

Dank voor uw aanmelding! Hij wordt nu verstuurd. Heeft u binnen 1 week na aanmelden nog geen bevestiging via mail ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Helaas lukt het versturen niet. Zijn uw gegevens correct ingevuld? Soms is het herstarten van uw internet programma dan al voldoende. Lukt het alsnog niet? Dan kunt u ook een mail naar ons sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wanneer u bovenstaand formulier ingevuld doorstuurt, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden voor onze cursussen en workshops. Klik of druk op onderstaande knop om deze voorwaarden te lezen.
Algemene voorwaarden 
cursussen en workshops